Sveriges Mjölkbönder Ordf:
Stefan Gård
Tolerud gård
661 92 Säffle
Tlf 070-62 222 33
stefan.gard@hotmail.com

Bucht buades ut på mynttorget

Den 21 september samlades närmare 1000 bönder på Mynttorget i Stockholm i samband med att regeringens budget presenterades. Tillsammans med LRF anordnades en manifestation för mjölken.  

Förutom manifestationen på Mynttorget delades det tidigare på morgonen ut mjölk till morgontrötta stockholmare och ett femtontal traktorer parkerades mitt i Stockholm, det gjorde att det märktes att något var på gång. På scenen delade Helena Jonsson, LRF, ut drygt 166 722 namnunderskrifter för mjölken till Sven-Erik Bucht. 

Bucht tackade för de tre lådor med namnunderskrifter han fick och tog till orda. Men han lyckades inte säga något som lugnade mjölkbönderna, tvärtom. När dieselskatten kom upp buade alla högljutt. 

Sveriges Mjölkbönders ordförande, Stefan Gård, betonade att vi inte längre kan vänta på det som ska ske på sikt. Det är nu som gäller. Han avslutade med att ge Sven-Erik Bucht en mobiltelefon med laddat kontantkort och fem nummer inprogrammerade. De går till verkligheten och om Sven-Erik Bucht vill ha kontakt med den, kommer det alltid vara någon som svarar.


Skriv en kommentar


Tipsa en vän om denna nyhet:


« Visa alla nyheter
« Prenumerera
Publicerad 2015-09-24, 19:58
Uppdaterad 2015-09-24, 19:58

Annonser

Fond för mjölkbönder!

Nu finns möjlighet för dig att få ekonomisk hjälp att driva viktiga frågor vidare. Läs mer!

-------------------------

-------------------------